Taekwondo Aarts Sport Lisse
Een sport voor iedereen!

 

Nieuws


Terug naar overzicht

01-07-2014

Taekwondo diploma's!

Dinsdag 1 juli hebben Elise, Lindy, Judith, Sven, Max, Ezra en Daniël hun 1e deelslipexamen Taekwondo gehaald. Van harte gefeliciteerd allemaal! In maart heeft Aarts Sport Lisse het Taekwondo uitgebreid met een jeugdgroep (8 tot 15 jaar) en daarvan is dit het resultaat.

Bij het eerste deelslipexamen waren veel ouders, opa's, oma's en zusjes/broertjes aanwezig. Het examen verliep heel goed en de kandidaten deden het geweldig. Ze lieten prachtige technieken zien. Na afloop hebben de meiden ook nog een zelf ingestudeerd taekwondodansje laten zien, maakten de jongste jongens simultaan een koprol over een stapel kussen welke zij afrondden met een stoot op een handpad en hebben de oudste jongens een breektest gedaan.

Aansluitend was de diploma uitreiking. Iedereen was geslaagd en kreeg behalve het eerste deelslipdiploma ook een medaille. Dit hoogtepunt werd uiteraard gevierd met cakejes, marsen en drinken. Het was echt top. Na de vakantiestop wordt het Taekwondo op dinsdag 2 september van 17.30 tot 18.30 uur weer voortgezet. Fijne vakantie allemaal en nogmaals Proficiat!

Deelslipexamen
Speciaal voor de jeugd is het gele slip bandexamen (9e guep) in drie examenonderdelen verdeeld, ofwel in drie deelslipexamens. Met het behalen van het eerste deelslipexamen beheersen de leerlingen dus één derde deel van de examenstof. In oktober en december zijn er weer deelslipexamens, waarbij ook het tweede en derde examenonderdeel kan worden gehaald. Drie behaalde deelslipdiploma's geven recht op de gele slip.



Terug naar overzicht